Watch Intro Video

Kandungan Kursus

Pembimbing Utama

Dr. Ahmad Rostam Md Zin

Beliau mendapat pendidikan Ijazah pertama MD (UKM) pada tahun 2004, kemudian Ijazah Lanjutan MMed (Psych) USM pada tahun 2014. Seterusnya beliau menamatkan Program Subkepakaran KKM dan NUH, Singapura pada tahun 2020.

Beliau berpengalaman sebagai doktor perubatan semenjak 2004, dan pernah bertugas di lebih 12 hospital. Kini Dr. Rostam merupakan seorang Pakar Perunding Psikiatri. Beliau mempunyai 6 orang anak bersama pasangan, Dr Azniza Muhamad Radzi sejak berkahwin pada tahun 2005.

Soalan Lazim

 • Apakah bentuk kursus ini?

  Kursus ini terdiri daripada video-video pengajaran yang telah direkod terlebih dahulu. Jadi, peserta boleh mengikuti kursus ini mengikut kesesuaian masa sendiri.

 • Adakah saya boleh mengikuti kursus ini berulang kali?

  Ya, pembeli akan dapat mengakses kursus ini selama setahun (365 hari) daripada tarikh pembelian. Oleh itu, anda boleh menonton video pengajaran secara berulang kali dalam tempoh tersebut.

 • Adakah saya boleh bertanyakan soalan?

  Peserta boleh bertanyakan soalan dan berbincang di ruangan perbincangan yang disediakan di dalam kursus.

 • Apakah saya akan diberi sijil selepas tamat kursus ini?

  Ya, peserta yang telah menamatkan kursus ini akan diberikan sijil digital. Nama di dalam sijil akan mengikut nama yang telah diisi semasa pendaftaran Awal School.

 • Bagaimanakah Cara Pembayaran di Awal School?

  Pembeli boleh membuat pembayaran menggunakan debit atau kredit kad. Langkah-langkah pembayaran sangat mudah. Ikuti langkah-langkahnya di link Cara Pembayaran

Anda berminat?

Dapatkan kursus "Jangan Gaduh, Tak Salah Beralah" untuk memahami berbagai tip pendidikan emosi anak-anak daripada pakar.